Luxe houten terrasoverkapping

 

Houten overkapping met luifel

Houten overkapping


Houten terrasoverkapping

Deze stijlvolle terrasoverkapping is gemaakt van Douglas hout en uitgevoerd met authentieke pen & gat verbindingen. Ook met minder mooi weer kunt u toch optimaal genieten van de zomer.

Meer informatie


Houten overkapping

Een houten overkapping met Sneldek betondakpannen in het zwart. Deze overkapping is geschikt voor het stallen van bijvoorbeeld uw loungeset in de zomer.

Meer informatie

Houten overkapping platdak
Houten overkapping platdak

Deze overkapping is bij uitstek geschikt voor aanbouw aan bestaande bouw. Door de open opzet is het niet alleen de ideale uitvalsbasis tijdens dagen met minder mooi weer, met name in de zomer zult u hier veel plezier aan beleven. De open bouw zorgt er voor dat u optimaal geniet van het weer, daarnaast zorgt het voldoende licht binnen bestaande bouw.

Meer informatie

Overkapping van Douglas hout
Houten aanbouw terrasoverkapping

Dat er heel veel mogelijkheden zijn m.b.t de uitvoering van een terras bewijst deze authentieke Douglas overkapping. Door het schuine dak, de duurzame dakbedekking en de nostalgische balustrade is een sfeervol geheel gemaakt.

Meer informatie

Houten terrasoverkapping aanbouw
Houten terrasoverkapping (aanbouw)

Verleng de zomer en geniet van herfst en winter onder je professionele terrasoverkapping. Aansluitend op de bestaande bouw, volledig gemaakt van  duurzaam Douglas hout.

Meer informatie

Douglas overkapping
Overkapping met schutting

Aan een klein bestaand schuurtje hebben we een mooie Douglas terrasoverkapping gebouwd met aan de achterzijde een 100 cm hoge balustrade met glas waardoor hier een heerlijke loungeruimte is gecreëerd. De bestaande stenen berging werd bekleed met Douglas Zweedse rabatdelen en tot slot nog een schutting met een robuuste poort geplaatst. Het eindresultaat is nu een mooi geheel, een lust voor het oog!

Meer informatie

Houten terrasoverkapping (aanbouw)

Elke terrasoverkapping is maatwerk een wordt geheel naar wens gebouwd. Deze mooie aanbouw is grotendeels van eikenhout gemaakt en voorzien van een mooie houten vlondervloer, waardoor een prachtig terras ontstaat.

Meer informatie

Luxe houten terrasoverkapping
Houten terrasoverkapping met zonwering (aanbouw)

Met een terrasoverkapping vergroot je je woonomgeving. En dat kun je zo luxe maken als jezelf wilt. Deze terrasoverkapping is voorzien EPDM-dakbedekking en een Louvre dak met afstandsbediening. Zo heb je een heerlijke royale plek om (ongeacht de weersomstandigheden) lekker buiten te zitten en te eten. De losse stenen schoorsteen maakt het tot een ideale barbecueplek.

Meer informatie

Eikenhouten terrasoverkapping

Deze (aanbouw) terrasoverkapping zorgt ervoor dat ook als het weer wat minder is (wat we in Nederland toch nog weleens meemaken) je heerlijk met familie en vrienden kunt relaxen of barbecueën. Een overkapping volledig van eikenhout is iets duurder in aanschaf, maar de uitstraling en duurzaamheid is dan ook geweldig. Ook bij deze overkapping is gebruikt gemaakt van authentieke Pen & Gat verbindingen en (zeer duurzame) EPDM-dakbedekking. Deze solide houten overkapping gaat zeker 40 jaar mee.

Meer informatie

Houten terrasoverkapping (aanbouw)
Houten terrasoverkapping (aanbouw)

Als je achter je huis buiten wilt zitten ongeacht het weersomstandigheden, dan is een mooie terrasoverkapping de oplossing. Deze royale (8 x 4 m) terrasoverkapping is aan zijde dicht waardoor er heerlijk beschut onder gezeten kan worden. Omdat er voor een dichte bovenzijde is gekozen, zorgt de grote lichtkoepel voor voldoende lichtinval. De robuuste bouw garandeert jarenlang genieten.

Meer informatie


Houten overkapping (aanbouw)

Een heerlijke ruimte om overdekt te BBQ-en,  van de tuin te genieten of een feestje te geven. Dat kan door een solide overkapping aan je huis of garage te bouwen. Een zijde wordt dichtgemaakt waar je een robuust houten keukenblok tegen aan kunt plaatsen. En om ook in de wintermaanden heerlijk van deze ruimte te genieten, is deze overkapping voorzien van een houtkachel met dakdoorvoer.

Meer informatie


Houten berging met overkapping

Vergroot de binnenruimte van je huis met een overkapping. Zo heb je 3 meter meer leefruimte waar je he thele jaar van de tuin kunt genieten. In de (ook) van de straatkant toegankelijke aangebouwde berging kunnen fietsen en tuingereedschap opgeborgen worden. De twee lichtkoepels zorgen ook op donkere dagen voor oldoende licht onder de overkapping is.

Meer informatie

Douglas terrasoverkapping
Douglas houten overkapping

Maak uw binnenruimte groter met deze houten overkapping van Douglas hout. Met de 800 x 300 cm krijgt u een mooie uitbreiding. Deze overkapping is aan meerdere kanten open zodat u de overkapping kan gebruiken voor diverse doeleinden. De dakconstructie is voorzien van authentieke zwaluwstaart verbindingen.

Meer informatie

Douglas overkapping
Houten overkapping met oversteek

Deze houten overkapping met oversteek heeft een afmeting van 770 x 400 cm inclusief een oversteek van 20 cm. Met de stevige betonsokkels staat hij rotsvast. Als u op zoek bent naar een overkapping met oversteek dan kiest u voor deze overkapping.

Meer informatie

Houten overkapping Eiken
Houten overkapping eiken

Een eiken houten overkapping in uw tuin? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Een houten overkapping van eiken met een afmeting van 500 x 365 en met een oversteek van het dak van 520 x 385 cm.

Meer informatie

Houten overkapping met schaduwdoek
Houten overkapping met schaduwdoek

Een houten overkapping met schaduwdoek voor het doorbrengen van de warme zomers in Nederland. Deze overkapping heeft een afmeting van 645 x 475 cm. Met het schaduwdoek van Solem die is voorzien van aluminium geleiders en duwstang zit u in de zomer heerlijk buiten en geniet u van de zomerse zon.

Meer informatie

Houten overkapping
Houten Douglas overkapping

Een houten Douglas overkapping met keramische dakpannen. De overkapping heeft een afmeting van 500 x 400 cm. Perfect voor de zomer en nazomer in Nederland. De gevelbekleding is van Douglas hout met zweedsrabatplanken gepotdekseld.

Meer informatie