Tuinhuis platdak met overkapping

 

Tuinhuis met overkapping

Houten tuinhuis

houten tuinhuis
Eiken tuinhuis

Dit eiken tuinhuis heeft een moderne uitstraling. De ruimte voor het opbergen van spullen is groot, zodat u ook grote voorwerpen op kunt bergen. Het tuinhuis is exclusief rietbedekking. Op aanvraag kunnen wij dit voor u realiseren. U kunt er ook voor kiezen om het dak te bedekken met dakpannen. Het tuinhuis beschikt over een ruime, moderne overkapping waar u zich heerlijk terug kunt trekken.

Meer informatie

houten tuinhuis met overkapping
Tuinhuis met overkapping plat dak

Dit tuinhuis beschikt niet alleen over bergruimte waar u uw spullen op kan bergen, maar ook over een overkapping. Deze overkapping is uitermate geschikt om genieten van de buitenlucht of voor gezellige gelegenheden wanneer het weer wat minder is. De bergruimte bestaat uit twee openslaande deuren. Hierdoor is het mogelijk om ook grote voorwerpen op te bergen.

Meer informatie


Tuinhuis met overkapping

Dit houten tuinhuis is ideaal om te gebruiken als opberghok voor uw spullen en voor het overkapt zitten wanneer het weer even niet mee zit. De overkapping is ruim opgezet waardoor u er een knusse zithoek kunt creëren.

Meer informatie

houten tuinhuis 3
Tuinhuis met plat dak

Dit houten tuinhuis heeft een plat dak en beschikt over een overkapping. Door de ruime oppervlakte is dit tuinhuis geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld tuingereedschap. U kunt grote voorwerpen opbergen door middel van de dubbele deuren. De overkapping bestaat uit dichte wanden zodat u windvrij kunt genieten van uw tuin.

Meer informatie

houten tuinhuis 5
Houten tuinhuis: overkapping

Zit het weer even niet mee? Geen probleem, want met dit tuinhuis kunt u uw spullen droog houden en daarnaast kunt u onder de overkapping genieten van de buitenlucht. Door de uitstraling van dit tuinhuis krijgt uw tuin net dat extra stukje stijlvolle sfeer. Dit tuinhuis is gemaakt van Douglas hout en is voorzien van een loopdeur.

Meer informatie


Eiken tuinhuis met overkapping

Een ideale combinatie tussen bergruimte en een heerlijk zitoppervlak. Dit ruime tuinhuis biedt genot bij mooi en slecht weer. Dit tuinhuis is voorzien van dakpannen en is gemaakt van duurzaam Douglas hout.

Meer informatie

Douglas houten tuinhuis met overkapping
Douglas houten tuinhuis met overkapping

Een Douglas houten tuinhuis in uw tuin? Geschikt voor allerlei doeleinden. Dit Douglas tuinhuis heeft een afmeting van 600 x 400 inclusief een overkapping. De openslaande deuren zijn van Douglas hout.

Meer informatie

Houten nostalgische tuinhuis
Houten nostalgisch tuinhuis

Deze houten tuinhuis is door zijn uitstraling nostalgisch van aard. Dit tuinhuis bestaat uit hardhout kozijnen met enkelglas. Door de grote oppervlakte van dit tuinhuis kunt u veel spullen opbergen, maar de mogelijkheid om grote voorwerpen op te bergen is er ook. Dit tuinhuis is voorzien van loopdeuren van 100×200 cm. Mede door het gebruik van oude dakpannen krijgt dit tuinhuis een nostalgische uitstraling.

Meer informatie