Houten verblijfsruimte

 

Houten verblijfsruimte

 

Houten verblijfsruimte

1
1

Houten verblijfsruimtes

Houten overkapping
Houten overkapping – Camping

Een houten verblijfsruimte op uw bedrijfslocatie of voor een recreatiegebied is voor Houtsolutions geen probleem. Deze op maat gemaakte overkapping is speciaal op maat gemaakt. Een prachtige verblijfsruimte op uw bedrijfslocatie. Beschikbaar  in diverse maten en soorten.

Meer informatie

Houten pergola - Camping Kennemerduin
Houten pergola – Camping

Deze houten pergola is geschikt voor een camping maar ook voor andere bedrijfstakken. Zoekt u een pergola voor uw bedrijf of heeft u een idee voor een houten overkapping? Dan kan Houtsolutions dit voor u realiseren. Een prachtige verblijfsruimte op uw bedrijfslocatie. Beschikbaar  in diverse maten en soorten.

Meer informatie


Houten zitbank – Camping

Gezellig met de familie of uw vriendengroep verblijven op deze houten zitbank. Voor een zomerse BBQ of een gezellige avond. Een mooie houten zitbank van Douglas onder een overkapping of pergola. Deze is op maat gemaakt en kan in allerlei maten geleverd worden. De afmeting van dit project is 550 x 450 cm.

Meer informatie

Hout-Staal Driving Range - Golfclub
Hout-Staal Driving Range – Golfclub

Vanuit deze Driving Range een hole-in-one slaan? Vanuit deze range loopt u zo de green op. Deze Golf Driving Range is op maat gemaakt voor de Golfclub. Deze heeft een afmeting van 3000 x 600 cm inclusief een luifel van 100 cm. Iets voor uw golfclub of uw achtertuin?

Meer informatie

Houten opslagruimte - tassenloods Golfclub
Houten opslagruimte – tassenloods Golfclub

Veilig uw golfspullen opbergen achter slot en grendel kan met deze tassenloods. Een Douglas houten opslagruimte voor de opslag van tassen of andere zaken voor een Golfclub of andere organisatie. Een afmeting van 2000 x 960cm. Meer golfers in uw klantenbestand, dan maken we hem een stukje groter. Geen probleem bij Houtsolutions.

Meer informatie

Houten recreatiewoning
Houten recreatiewoning

Een recreatiewoning van hout met een afmeting van 940 x 560cm. Ideaal voor een vakantiepark of voor in uw achtertuin. De gevelbekleding is volledig van Douglas.

Meer informatie

Houten verblijfsruimte
Houten verblijfsruimte

Deze houten verblijfsruimte heeft een afmeting van 900 x 900 cm en een balkon van 150 x 300cm. Keramische dakpakken en Douglas balustrade.

Meer informatie