Onze standaard oplossing bouwpakketten terrasoverkappingen, veranda’s, carports, pergola’s en tuinhuisjes worden Gratis bij u thuis bezorgd. U kunt de bouwpakketten gemakkelijk bestellen via onze webwinkel. Al onze bouwpakketen zijn voorzien van een duidelijke handleiding waarmee u ze zelf gemakkelijk kunt plaatsen. Uiteraard is het ook mogelijk om de bouwpakket terrasoverkappingen, veranda’s, carports en pergola’s door Houtsolutions bij u te laten plaatsen. In onze webwinkel ziet u direct wat dit kost. Via onze online agenda kiest u zelf een datum voor levering of plaatsing die u het beste schikt.

Voor onze maatwerk oplossingen in houten garages, schuren, tuinhuisjes, carports, pergola’s, veranda’s, terrasoverkappingen of schuttingen komen wij graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Samen met u gaan wij de wensen en mogelijkheden bespreken om zo tot een prachtig ontwerp te komen dat volledig aansluit bij uw wensen en omgeving. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Via onze online agenda kiest u zelf een datum en tijd die u het beste schikt. Uiteraard ook ’s avonds.

Houtsolutions biedt u een totaalpakket aan mogelijkheden. Standaard of Maatwerk wij denken graag met u mee. Ook het verzorgen van het benodigde grondwerk en de aansluiting van het elektra is geen enkel probleem. Tevens verzorgen wij voor u de bouwtekeningen en constructieberekeningen die nodig zijn voor het verkrijgen van een bouwvergunning.