Houten veranda

Houten veranda

Thumb-Verandas-houten-veranda-2
Houten veranda

Een houten veranda is de ideale plek om ’s avonds na te genieten van een zomerse dag of om een gelegenheid te vieren wanneer het weer niet meezit. Deze veranda is gemaakt van Douglas hout. Douglas hout is een veel gebruikte houtsoort voor overkappingen, tuinhuizen, prielen en veranda’s. Het hout heeft een warme uitstraling door de structuur en kleur.

Meer informatie

Thumb-Verandas-houten-veranda-6
Veranda met platdak

Deze houten veranda met platdak kan gebouwd worden als aanbouw aan uw huis. Hiermee verlengt u uw terras waardoor u overdekt kunt genieten van uw tuin en de buitenlucht. Doordat de veranda voorzien is van EPDM-dakbedekking, gaat deze wel 40 jaar mee in goede staat. De veranda is op maat verkrijgbaar, dus wanneer u speciale wensen heeft, neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Houten veranda aanbouw
Veranda aanbouw

Deze houten veranda is geschikt als aanbouw aan uw huis of schuur. De veranda is voorzien van betonsokkels waardoor deze zo min mogelijk in contact komt met vocht uit de grond. Hierdoor gaat de veranda lang mee en kunt u er zo lang mogelijk van genieten. Daarnaast wordt de veranda doorgetrokken met dakpannen zodat de aanbouw aansluit aan uw schuur of huis.

Meer informatie

Houten veranda
Veranda aanbouw

Door uw terras te verlengen met een veranda die als aanbouw aan uw huis of schuur wordt bevestigd, kunt u langer nagenieten van een zomerse dag. De veranda kunt u geheel inrichten naar uw eigen smaak zodat deze aansluit aan uw huis. De veranda is gemaakt van Douglas hout en de constructie is voorzien van de authentieke Pen & Gat verbinding

Meer informatie

Houten veranda aanbouw
Eiken veranda

Deze veranda is gemaakt van eikenhout en heeft daardoor een stijlvolle sfeer. De veranda wordt gebouwd als aanbouw aan uw huis of schuur. Doordat de veranda ruim is, is deze bijvoorbeeld geschikt voor gezellige gelegenheden met een groep vrienden of familie. De dakpannen die gebruikt worden zijn gebruikte keramische dakpannen.

Meer informatie


Houten veranda

Wist u dat een houten veranda ook ideaal te combineren is met bestaande bouw? Onze specialisten combineren een Douglas houten veranda naadloos in het bestaande object. Zo kan een veranda niet alleen als ideale aanbouwoverkapping fungeren maar biedt het ook uitstekende mogelijkheden om bestaande bouwwerken op subtiele wijze te verbeteren.

Meer informatie