Nostalgische houten schuur

 

Houten schuur met carport

 

Houten garage met overkapping

Houten schuur


Houten schuur met carport

Deze houten schuur is voorzien van een 1 meter brede luifel waardoor de dubbele carport altijd van binnen droog blijft. De zeer solide schuur is heel ruim opgezet, zodat er meer dan genoeg ruimte is om naast 2 auto’s nog van alles kwijt te kunnen. Alles wat achter slot en grendel moet, kan worden opgeborgen in het afsluitbare schuurgedeelte. Voor een ouderwetse uitstraling is het dak voorzien van (gebruikte) rode pannen.

Meer informatie

Houten schuur
Houten schuur met overkapping

Deze zeer ruime houten schuur heeft niet alleen veel bergruimte, maar ook nog een 5 meter brede overkapping die als  veranda gebruikt kan worden. De veranda is nog geheel naar eigen smaak in te richten.  De bergruimte is voorzien van een handige, brede schuifdeur zodat u alle apparatuur gemakkelijk kunt opbergen.

Meer informatie

Houten garage
Houten schuur: nostalgisch

Deze nostalgische houten schuur is ruim opgezet voor het opbergen van verschillende spullen. Deze uitstraling komt tot stand door de afwisseling van hout en metselwerk. De schuur is gemaakt van Douglas hout en is voorzien van loopdeuren en openslaande deuren waardoor u gemakkelijk grote voorwerpen op kunt bergen. De kozijnen zijn voorzien van hardhout met enkelglas.

Meer informatie


Houten schuur: nostalgisch

Deze houten schuur is door zijn uitstraling nostalgisch van aard. De schuur bestaat uit hardhout kozijnen met enkelglas. Door de grote oppervlakte van de schuur kunt u veel spullen opbergen, maar de mogelijkheid om grote voorwerpen op te bergen is er ook. De schuur is voorzien van loopdeuren van 100×200 cm. Mede door het gebruik van oude dakpannen krijgt de schuur een nostalgische uitstraling.

Meer informatie

Houten garage met overkapping
Houten schuur met overkapping en veranda

Deze schuur beschikt over een ruime overkapping en een aanbouw veranda. De schuur is ruim van binnen en door de openslaande deuren kunt u makkelijk grote voorwerpen opbergen.

Meer informatie

Houten kapschuur met overkapping
Houten kapschuur

Deze houten kapschuur beschikt niet alleen over veel bergruimte maar ook over een overkapping die u voor veel gezellige gelegenheden kunt gebruiken. U kunt de overkapping geheel inrichten naar uw smaak. De bergruimte is uitermate geschikt voor apparatuur dat u graag op wilt bergen.

Meer informatie


Houten schuur platdak

Deze houten schuur beschikt niet alleen over een berging, maar ook over een garage voor bijvoorbeeld opslag. De houten Douglas schuur heeft een afmeting van 560 x 600 cm. De berging is 280 x 300 cm en de garage is 280 x 600 cm.

Meer informatie

Houten Paardenstal
Houten paardenstal

Een volledig Douglas houten paardenstal van 1200 x 800 cm. Volledig van Douglas hout inclusief raamkozijnen en schuifdeuren. Deze houten paardenstal is ruim opgezet dat uw paarden droog en comfortabel de dagen doorkomen. De veiligheid van uw paarden is hiermee ook gewaarborgd.

Meer informatie